EERSTE LUSTRUM KANTSCHOOL

Hoe mooi ‘kant’ zijn!

Tijdens de eerste twee weekends van juni viert de heropgerichte Beverse Kantschool haar eerste lustrum! Onder impuls van een aantal enthousiastelingen werd vijf jaar geleden een nieuwe start genomen. Onmiddellijk na de bekendmaking tekenden een aantal cursisten zich in om het aloude Beverse ambacht aan te leren of zich er in te vervolmaken. Het werd een succesverhaal dat velen deed terugdenken aan de pionierscursus die in 1974 van start ging in de schoot van de Hertogelijke Heemkundige Kring ‘Het Land van Beveren’ en gedurende meer dan dertig jaar, tot november 2004, de Beverse kant weer op de kaart zette.

U kan onze tentoonstelling komen bezoeken tijdens het Pinksterweekend 6, 7 en 8 juni en het daaropvolgend weekend in kasteel Cortewalle. Deze tentoonstelling laat het werk van vijf jaar uitermate creatieve vrijetijdsbesteding zien. Iedereen is van harte welkom!

Wanneer: 7, 8, 9, 14 en 15 juni van 10 tot 17 uur.

Waar: Kasteel Cortewalle – Zwarte Dreef, 9120 Beveren

poster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>